به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدرضا پورمحمدی در مراسم تودیع و معارفه شهردار تبریز، اظهار داشت: در حالت کلی طرح های جامع جزیی نگر، انتزاعی، تک بعدی و آرمان گرایانه هستند اما اکنون طرح های توسعه عمرانی به صورت منطقه ای طراحی می شوند بطوری که روستاها و شهرهای حومه این شهر مورد توجه قرار می گیرد تا از مهاجرت جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند تبریز سر ایران است و آذربایجان جریان ساز است، گفت: ایران مدرن مدیون آذربایجان است؛ انقلاب مشروطیت، 29 بهمن و انقلاب فرهنگی از این خطه آغاز شده و اولین شهید مدافع حرم اهل این دیار بوده است.
پورمحمدی ادامه داد: با توجه به تحریم های ظالمانه و شیوع کرونا در وضعیت سختی قرار گرفتیم ولی باز هم توانستیم با وجود تمام مشکلات، شرایط را مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه چند درخواست از شهردار جدید دارم، به برنامه ریزی برای تغییرات تاکید کرد و گفت: تغییر لازمه توسعه است و برنامه ریزی برای تغییر جز آموزه های دینی است.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: ضروری است در روش ها و رویکردها تجدید نظر کرد؛ برای مثال تا چه زمانی باید آسفالت ریخت و 6 ماه بعد آن را لکه گیری کرد و یک سال بعد مجدد آسفالت جدید ریخت.
وی گفت: زمانی که رییس دانشگاه تبریز بودم به شورای اسلامی شهر تبریز اعلام کردم که این دانشگاه با 800 نفر عضو هیات علمی آماده همکاری با شهرداری تبریز است تا مشکلات شهری را با پشتوانه علمی و روش های جدید احصا کنیم.
پورمحمدی با اشاره به اینکه در آن زمان پیشنهاد دادیم که دانشگاه تبریز آماده همکاری با شهرداری تبریز جهت تغییر آسفالت خیابان ها به بتن می باشد، افزود: اکنون در جهان در مقابل بی آر تی مسیرهای ویژه خودروهای برقی کوچک طراحی و ایجاد می شود تا دی اکسید کربن تولید نشود.
وی با تاکید بر اینکه باید مزیت تبریز را شناخت، گفت: تبریز اسطوره تاریخ است و 700 باغ در تبریز وجود داشت که متاسفانه باغ های این شهر را از بین برده و در مقابل در دل کوه عینالی درختکاری کرده ایم.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه امتیاز شهر تبریز باید برجسته شود، گفت: تبریز مزیت کریدوری دارد و بازار 350 میلیونی آسیای میانه در دسترس ماست.
وی افزود: همچنین کریدور خلاق با یک هزار و 500 هکتار مساحت در اتوبان تبریز- سهند طراحی شده است که اگر شهر هوشمند و فناوری های نوین در آن طراحی شود مزیت و درآمد برای شهر است.
در این مراسم، از تلاش ها و خدمات ایرج شهین باهر، شهردار پیشین تبریز قدردانی و عباس رنجبر با حکم وزیر کشور به عنوان شهردار جدید تبریز معرفی شد.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: برای داشتن شهر هوشمند باید زیرساخت های سبز ایجاد شود و اگر نمی خواهیم حاشیه نشینی و مشکلات زیست محیطی به وجود بیاید لازمه آن این است که شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز دیدگاه منطقه ای داشته باشد.
نظر شما